Avem o experienta vasta in domeniul tractari auto si al remorcarilor, participand in decursul mai multor ani de activitate la nenumarate tractari auto in urma evenimentelor rutiere.

Firma noastra are in dotare platforma de capacitate mare pentru tractari auto dotate cu echipamente performante care poate interveni chiar si in cele mai dificile situatii pentru tractari auto. 

 

Preturile pentru tractari auto sunt cele mai mici din Bucuresti –

 convingeti-va singuri la tractari auto 0761 531 592

Tarifele afisate pentru serviciile de tractari auto pot fi tarifele finale sau pot fi impartite in subservicii, de genul, tarif incarcare pe platforma, tarif manipulare, tarif descarcare, tarif deplasare. 

De asemenea, practicam tarife diferentiate in functie de locatia evenimentului rutier si conditiile de lucru, cum ar fi: tarif la kilometru tractari auto, tarif urbantractari auto, tarif extraurban tractari auto, tarife nationale tractari auto sau tarife pentru afara tarii tractari auto, tarif pentru intervale orare tractari auto, tarif pentru weekend tractari auto, tarif pentru sarbatorile legale tractari auto, tarif tractare la stanga tractari auto, tarife diferentiate pe clase de autovehicule tractari auto sau chiar in functie de masa autovehiculului tractari auto.

 Garantam cele mai bune preturi pentru tractari auto din Bucuresti